دانلود جزوه زبان تخصصی رشته ریاضی کاربردی.

دانلود جزوه زبان تخصصی رشته ریاضی کاربردی.

دریافت

دانلود جزوه زبان تخصصی رشته ریاضی کاربردی.

دسته بندي : علوم پایه » ریاضی

جزئیات و دریافت

دانلود جزوه زبان تخصصی رشته ریاضی کاربردی.

توضیحات محصول :کتاب
های خلاصه منابع رشته ریاضی کاربردی همراه بامجموعه تست در هر فصل با پاسخنامه تست

 
Season 1:Function and Limit
An equation of the form y=f(x) is said to define y explicitly as a function of
x (the
function being f), and an equation of the form x=g(y) is said to define x
explicitly as a
function of y (the function being g). For example, y=5x
2
sin x explicitly as a function of x
and x=(7y
3
-2y)2/3 defines x explicitly as a function of y.
An equation the is not of the form y=f(x) but whose graph in the xy-plane passes
the
vertical line test is said to x, and an equation that is not of the form x=g(y)
but whose
graph in the xy-plane passes the horizontal line test is said to define x
implicitly as a
function of y.
In the preceding sections we treated limits informally, interpreting
®ax
lim f(x)=L to mean

that the values of
f(x) approaches L as x approaches a from either side (but remains 
different from a). However, the phrases ‘f(x) approaches L’ and ‘x approaches
a’ are 

  intuitive
ideas without precise mathematical definitions. This means that if we pick any

positive number, say
e , and construct an open interval on they y-axis that extends e

Then is deducing
these limits results from the fact that for each of them the numerator 
and denominator both approach zero as h ® 0. As a result, there are two
conflicting 
influences on the ratio. The numerator approaching 0 drives the magnitude of
the ratio 
toward zero, while the denominator approaching 0 drives the magnitude of the
ratio 
toward + ¥ . The precise way in which these influences offset on another
determines 

   whether
the limit exists and what its value is

In a limit problem
where the numerator and denominator both approach zero, it is 
sometimes possible to circumvent the difficulty by using algebraic
manipulations to write 
the limit in a different from. However, if that is not possible, as here, other
methods are 
required. One such method is to obtain the limit by ‘squeezing’ the function
between 
simpler functions whose limits are known. For example, suppose that we are
unable to 
show that 
®ax
lim f(x)=L directly, but we are able to find two functions, g and h, that
have 
same limit L as x®a and such that f is ‘squeezing’ between g and h by means of
the 
inequalities g(x) £f(x) £h(x) it is evident geometrically that f(x) must also
approach L as 
x®a because the graph of f lies between the graphs of g and h. 
This idea is formalized in the following theorem, which is called the Squeezing
Theorem
or sometimes the Pinching Theorem

تست هاي فصل اول 
1) If the domain of a real-valued, continuous function is connected, then the
range is
a. An interval of R it self b. An open set 
c. A compact set- d. A bounded set 
2) A function : ® RAf is said to ……….on A if there exists a constant M > 0
such 
that )( £ Mxf for all Î Ax .
a. be closed b. be bounded 
c. have extremum d. have maximum 
3) A set Í RU is said to be open if for each ÎUx there is ….number a e such
that 
-e + e ),( ÍUxx .
a. A positive real b. a non-zero real 
c. complex d. a negative set 
4) Let e > 0 , then it is easy to see that <- e
. Which of the following 
statements is true about f where 
2
a. f is continues at x = 2 b. lim )(
does not exist. 
c. lim )(
=4 d. lim )(
 exist but it is not necessarily 4. 
5) “A function : Rf ®is continuous at a point 0
x in R if given e > 0 , there is a 
d > 0such that for all x in R with <- d 0
xx we have <- e 0
xfxf )()( which of the 
following statements is true in general?
a. e is a small number b. d is a small number 
c. d is a function, of 0
x and e d. d is unique 
6) A function is a special case of a……… .
a. derivative b. equality c. polynomial d. relation
   
7) A function f is said to be even if it is defined on a set symmetric with
respect to 
the ……and if it is possesses the property – = xfxf )()( .
a. origin b. x-axis c. y-axis d. open 
8) For any real number x . The …..value of x , denoted by x .
a. absorbency b. absorption c. abstraction d. absolute 
9) For a real function f, the …..of f is the set of all pairs yx ),( in R´ R
such that 
= xfy )( and x is in the domain of the function.
a. curve b. graph c. greatest d. divisor 
10. The graph = xgy )( is an odd function has the ….as a line symmetry.
a. y-axis b. origin c. y=x d. x-axis 
  پاسخ تست هاي فصل اول  

  1)a 2)b 3)a
4)c 5)c 6)d 7)c 8)d 9)b 10)d  

دسته بندی: علوم پایه » ریاضی
تعداد مشاهده:
119
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 94

حجم فایل:4,959
کیلوبایت

 قیمت:

7,200 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

 
پرداخت و دریافت فایل

محتوای فایل دانلودی:

نوع فایل:Pdf سایز:4.84mb تعداد صفحه:94

برچسب ها:
دانلود کتاب زبان تخصصی رشته ریاضی کاربردیدانلود کتاب زبان تخصصی رشته ریاضی کاربردیدانلود کتاب زبان تخصصیرشته ریاضی کاربردی متعلق بودن جذب حساب دیفرانسیل عدد اصلی

به اشتراک بگذارید:

  • تحقیق دگرگونی اجتماعی

    تحقیق دگرگونی اجتماعی دریافت تحقیق دگرگونی اجتماعی دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت دانلود تحقیق با موضوع دگرگونی اجتماعی،در قالب Word و در 20 صفحه قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق :دگرگوني اجتماعي از…

  • پاورپوینت شبدر ایرانی

    پاورپوینت شبدر ایرانی دریافت پاورپوینت شبدر ایرانی دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت با موضوع شبدر ایرانی،در قالب ppt و در 19 اسلاید قابل ویرایش.بخشی از پاورپوینت :گياه علوفه اي مرغوب…

  • شیپ فایل آبراهه های استان تهران

    شیپ فایل آبراهه های استان تهران دریافت شیپ فایل آبراهه های استان تهران دسته بندي : علوم انسانی » جغرافیا جزئیات و دریافت نقشه ی  آبراهه های استان تهرانمشخصات سیستم تصویر:Geographic Coordinate System: GCS_International_1924Datum: D_International_1924Prime Meridian: GreenwichAngular Unit: Degree دسته…

  • متره و برآورد كامل يك ساختمان 3 طبقه همراه با پلان معماري

    متره و برآورد كامل يك ساختمان 3 طبقه همراه با پلان معماري دریافت متره و برآورد كامل يك ساختمان 3 طبقه همراه با پلان معماري دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری جزئیات و دریافت اين فايل شامل متره…

  • پاورپوینت نظریه های شهری و شهرنشینی

    پاورپوینت نظریه های شهری و شهرنشینی دریافت پاورپوینت نظریه های شهری و شهرنشینی دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری جزئیات و دریافت مقدمه:شهر به مصابه نخستین شکل تمدنی و مرکز تقدس، قدرت و ثروت همواره مفهومی آرمانی و…

  • تحقیق میدان نقش جهان اصفهان

    تحقیق میدان نقش جهان اصفهان دریافت تحقیق میدان نقش جهان اصفهان دسته بندي : علوم انسانی » جغرافیا جزئیات و دریافت دانلود تحقیق با موضوع میدان نقش جهان اصفهان،در قالب Word و در 165 صفحه قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق…

  • پاورپوینت زندگی نامه جیمز وات

    پاورپوینت زندگی نامه جیمز وات دریافت پاورپوینت زندگی نامه جیمز وات دسته بندي : علوم پایه » فیزیک جزئیات و دریافت جیمز وات مخترع موتور بخار، که در سال ۱۷۳۶ میلادی در شهر گریناک در اسکاتلند متولد شد. از همان…

  • تحقیق بررسی ميزان رضايت مندي دانشجويان دختر از برگزاري مسابقات هفته خوابگاهها

    تحقیق بررسی ميزان رضايت مندي دانشجويان دختر از برگزاري مسابقات هفته خوابگاهها دریافت تحقیق بررسی ميزان رضايت مندي دانشجويان دختر از برگزاري مسابقات هفته خوابگاهها دسته بندي : علوم انسانی » تربیت بدنی جزئیات و دریافت قسمتی از متن:سلامتي جسماني…

  • پاورپوینت عایق حرارتی در ساختمان

    پاورپوینت عایق حرارتی در ساختمان دریافت پاورپوینت عایق حرارتی در ساختمان دسته بندي : عمومی » پاورپوینت جزئیات و دریافت پاورپوینت عایق حرارتی در ساختمان؛ 82 اسلاید زیبا و قابل ویرایش.عایق حرارتی به منظور جلوگیری از ورود و خروج سرما…

  • تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد

    تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد دریافت تولید اسید سیتریک از کاه گندم به روش تخمیر حالت جامد دسته بندي : علوم پایه » شیمی جزئیات و دریافت مقدمه:توليد اسيدهاي آلي به دليل كاربرد وسيع…

  • اثر فرسایش بر حاصلخیزی خاک

    اثر فرسایش بر حاصلخیزی خاک دریافت اثر فرسایش بر حاصلخیزی خاک دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت جزئیات و دریافت قسمتی از متن :تفاوت زراعی و تنوع نتیکی از دیر باز به عنوان ارکان سیستمهای تولید…

  • پاورپوینت درس توان های اقتصادی ایران جغرافیای ایران پایه دهم

    پاورپوینت درس توان های اقتصادی ایران جغرافیای ایران پایه دهم دریافت پاورپوینت درس توان های اقتصادی ایران جغرافیای ایران پایه دهم دسته بندي : پاورپوینت مدارس » کلاس دهم جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت پایه دهم با موضوع درس توان…

  • شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان لنجان

    شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان لنجان دریافت شیپ فایل محدوده سیاسی شهرستان لنجان دسته بندي : علوم انسانی » جغرافیا جزئیات و دریافت نقشه ی محدوده سیاسی شهرستان لنجان (واقع در استان اصفهان). این شیپ فایل در محیط نرم افزار…

  • ارائه طرح هاي خلاق و ايده هاي نو در آموزش شيمي

    ارائه طرح هاي خلاق و ايده هاي نو در آموزش شيمي دریافت ارائه طرح هاي خلاق و ايده هاي نو در آموزش شيمي دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت چكيده:زندگي بدون يادگيري و…

  • پاورپوینت مدرسه باوهاوس

    پاورپوینت مدرسه باوهاوس دریافت پاورپوینت مدرسه باوهاوس دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت با موضوع مدرسه باوهاوس ،با فرمت ppt و در 44 اسلاید قابل ویرایشبخشی از پاورپوینت :والتر گروپیوس  معمار برجسته آلمانی…

  • قالب پاورپوینت فرانسه

    قالب پاورپوینت فرانسه دریافت قالب پاورپوینت فرانسه دسته بندي : عمومی » گوناگون جزئیات و دریافت دانلود مجموعه  4 قالب یا تم پاورپوینت آماده فرانسهقالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه، پروپوزال، سمینار و …اسلاید بسم…

  • پاورپوینت اصول ایمنی در طراحی

    پاورپوینت اصول ایمنی در طراحی دریافت پاورپوینت اصول ایمنی در طراحی دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت با موضوع اصول ایمنی در طراحی،با فرمت ppt و در 24 اسلاید قابل ویرایشبخشی از پاورپوینت…

  • پروژه ویژه ارتقاء رتبه شغلی عالی - معاون امور عمومی

    پروژه ویژه ارتقاء رتبه شغلی عالی - معاون امور عمومی دریافت پروژه ویژه ارتقاء رتبه شغلی عالی - معاون امور عمومی دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت چکیده:اداره امور عمومی (مدیریت دولتی) است.…

  • پاورپوینت فصل 6 علوم پایه هفتم

    پاورپوینت فصل 6 علوم پایه هفتم دریافت پاورپوینت فصل 6 علوم پایه هفتم دسته بندي : پاورپوینت مدارس » کلاس هفتم جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت پایه هفتم با موضوع فصل 6 علوم ،در قالب ppt و در 21 اسلاید،…

  • تحقیق ترور و تروريسم

    تحقیق ترور و تروريسم دریافت تحقیق ترور و تروريسم دسته بندي : علوم انسانی » علوم سیاسی جزئیات و دریافت دانلود تحقیق با موضوع ترور و تروريسم،در قالب Word و در 31 صفحه قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق :يكى از…

  • کار تحقیقی در مورد عوامل و کارگزاران تغییر

    کار تحقیقی در مورد عوامل و کارگزاران تغییر دریافت کار تحقیقی در مورد عوامل و کارگزاران تغییر دسته بندي : علوم انسانی » حقوق جزئیات و دریافت بخشی از متن اصلی :در این فصل، توجه خود را بر ذینفعان متعددی…

  • طرح توجیهی بهره برداری معدن سنگ آهن

    طرح توجیهی بهره برداری معدن سنگ آهن دریافت طرح توجیهی بهره برداری معدن سنگ آهن دسته بندي : کارآفرینی » صنایع معدنی جزئیات و دریافت توضیحات:طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) بهره برداری معدن سنگ آهن با ظرفیت 50000…

  • طرح توجیهی و کسب و کار تولید گچ معماری و شکسته بندی

    طرح توجیهی و کسب و کار تولید گچ معماری و شکسته بندی دریافت طرح توجیهی و کسب و کار تولید گچ معماری و شکسته بندی دسته بندي : کارآفرینی » صنایع شیمیایی جزئیات و دریافت كاربرد و موارد مصرف:این ماده…

  • تحقیق در مورد بناي ساختمان

    تحقیق در مورد بناي ساختمان دریافت تحقیق در مورد بناي ساختمان دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری جزئیات و دریافت قسمتی از متن:تركيب بندي كلي فضاها:به طور كلي مي توان گفت سرا، با مطرح ترين واحد تشكيل دهنده…

  • تحقیق بررسی چالش های درس ریاضیات

    تحقیق بررسی چالش های درس ریاضیات دریافت تحقیق بررسی چالش های درس ریاضیات دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت چکیده:امروزه بحث جهانی شدن GLOBALZATION امروزه منجر به بروز چالش هایی در جوامع در…

  • پاورپوینت Vocabulary درس دوم زبان کلاس دوازدهم

    پاورپوینت Vocabulary درس دوم زبان کلاس دوازدهم دریافت پاورپوینت Vocabulary درس دوم زبان کلاس دوازدهم دسته بندي : پاورپوینت مدارس » کلاس دوازدهم جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت پایه دوازدهم با موضوع Vocabulary درس دوم زبان ،در قالب ppt و…

  • تحقیق آقامحمدخان قاجار

    تحقیق آقامحمدخان قاجار دریافت تحقیق آقامحمدخان قاجار دسته بندي : علوم انسانی » تاریخ و ادبیات جزئیات و دریافت دانلود تحقیق با موضوع آقامحمدخان قاجار،در قالب Word و در 34 صفحه قابل ویرایش.فهرست مطالب:•    ۱ تبار و اطلاعات شخصی•    ۲…

  • تحقیق فرار دختران به سبب اعتیاد

    تحقیق فرار دختران به سبب اعتیاد دریافت تحقیق فرار دختران به سبب اعتیاد دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت دانلود تحقیق با موضوع فرار دختران به سبب اعتیاد  ،در قالب Word و در…

  • پروپوزال رشته مهندسی مواد گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی

    پروپوزال رشته مهندسی مواد گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی دریافت پروپوزال رشته مهندسی مواد گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی دسته بندي : عمومی » پروپوزال جزئیات و دریافت دانلود پروپوزال مهندسی مواد گرایش شناسایی ، ( مناسب برای…

  • پاورپوینت طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی

    پاورپوینت طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی دریافت پاورپوینت طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی دسته بندي : عمومی » گوناگون جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت با موضوع طرح توجیهی خدمات مکانیزاسیون کشاورزی،در قالب ppt و در 34 اسلاید قابل ویرایش.بخشی از…

  • بررسي رابطه بين عزت نفس و افكار غير منطقي در دانش آموزان دبيرستان دخترانه

    بررسي رابطه بين عزت نفس و افكار غير منطقي در دانش آموزان دبيرستان دخترانه دریافت بررسي رابطه بين عزت نفس و افكار غير منطقي در دانش آموزان دبيرستان دخترانه دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات…

  • تحقیق در مورد نحوه جمع آوري فاضلاب وپيامدهاي آن در مناطق مختلف تهران

    تحقیق در مورد نحوه جمع آوري فاضلاب وپيامدهاي آن در مناطق مختلف تهران دریافت تحقیق در مورد نحوه جمع آوري فاضلاب وپيامدهاي آن در مناطق مختلف تهران دسته بندي : علوم پایه » محیط زیست جزئیات و دریافت قسمتی از…

  • پاورپوینت نقد مدرسه ایرانشهر

    پاورپوینت نقد مدرسه ایرانشهر دریافت پاورپوینت نقد مدرسه ایرانشهر دسته بندي : فنی و مهندسی » معماری جزئیات و دریافت دانلود پاورپوینت با موضوع مدرسه ایرانشهر،با فرمت ppt و در 20 اسلاید قابل ویرایشبخشی از پاورپوینت :مدرسه ی ایرانشهرایرانشهر ساختمانی…

  • مقاله ترجمه شده

    مقاله ترجمه شده دریافت مقاله ترجمه شده دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت جزئیات و دریافت عنوان مقاله به انگلیسی " A Comparison of Ratios and Data Envelopment Analysis: Efficiency Assessment of Taiwan Public Listed Companies"و به فارسی " مقایسه ای از…

  • پروپوزال رشته مدیریت تشکیلات و روشها

    پروپوزال رشته مدیریت تشکیلات و روشها دریافت پروپوزال رشته مدیریت تشکیلات و روشها دسته بندي : عمومی » پروپوزال جزئیات و دریافت پروپوزال مدیریت تشکیلات و روشها، ( مناسب برای درس روش تحقیق مقطع کارشناسی ارشد )این فایل یک نمونه…